Långlopps-SM på hemmaplan

Jag gjorde det. tog hem segern på Bergslagsloppet idag. Otroligt nöjd och glad över det. Stödet runt banan var helt enormt, det kunde inte ha varit bättre. Tusen tack alla som kom och hejade för att ni kom.

Jag upplevde loppet som att det gick riktigt fort, tempot kändes högt från start till mål (även om det gick rätt sakta mot slutet när tröttheten hade slagit in). I klockhammar kom krampen krypandes i båda benen och jag fick dra ner på tempot, alla som kört banan vet att det är rejäla stigningar på slutet, bara att kämpa. Tappade en del men lyckades behålla mitt försprång hela vägen.

Vi veterandamer startade allra sist av tävlingsklasserna och det var kul att köra många damer ihop och jag måste verkligen ge eloge till de herrar som vi kom ikapp och körde med oss. Trängde sig inte in emellan på stig eller störde utan jag tyckte de lät oss ha vår tävling. Tack! Också kul att se lite kattoråttalek bland damerna.

Extra kul att min syster och familj var på plats. Finns inget bättre än att få fira med sina närmaste. Finaste syster :)

smjagochsyster

3 thoughts on “Långlopps-SM på hemmaplan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s