Om mig

linda_om_migJag började cykla landsväg 2010 eftersom jag hade fått för mig att en klassiker det kan nog vara ett bra mål med träningen. Gillade skidåkningen och cyklingen bäst och egentligen skulle jag köpa en ny racer den där sommaren 2011 när jag var stammis i cykelaffären och googlade sönder internet i jakten på en ny. Men efter flera månaders velande och letande av vad jag skulle ha kom jag ut med en cykel som vägde mer, hade mindre men tjockare däck och rakt styre. Det var hösten 2011 och jag tänkte att det här kan nog passa mig och vara ett bra komplement till annat. Jag älskar fart och när jag får vara i naturen det är då jag mår som bäst.

Och om det passade? Känslan av att jag hade hittat helt rätt kom direkt. Det här, det är min grej.

Så började det, av en slump och 2013 ställde jag mig på tävlingslinjen för första gången. Nervös och helt ovetandes om allt. Jag hade noll koll på startprocedurer, kapacitet eller på hur fruktansvärt jobbigt det kan vara. Framförallt visste jag inte att det kunde vara så roligt.

Men med facit i hand gjorde jag helt rätt den där dagen när min nya racer blev en mtb. Tävlingsresultaten 2013 gav mersmak och 2014 åkte jag hem från MastersVM i Norge med en silvermedalj runt halsen. Vad framtiden har att ge det får vi se, nya mål och nya utmaningar. Här kan du följa mig och min väg i skogen, och lite om det där livet som finns runtomkring.

//Linda

Namn: Linda Meijer
Bor: Örebro
Tävlar i: MTB
Klubb: Almby IK
Gör: Tränar och jobbar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s