Samarbetspartners

17409904-xzxPb

Uno Forsberg Cykel
Jag har förmånen att få samarbeta med Uno Forsberg Cykel, de hjälper mig så att jag kan cykla på en riktigt bra cykel. Det ger mig förutsättningar att prestera så bra som möjligt på träning och tävling. De har ett brett utbud på cyklar som passar inte bara tävlingscyklister utan även pendlare och vardagscyklare som helt enkelt bara gillar att cykla.

Uno Forsberg Cykel grundades 1908 och är idag en av Örebros äldsta och mest välrenommerade cykelbutik. Butiken ligger centralt i Örebro, på Fabriksgatan 15.

untitledCaout AB hjälper mig med energi så att jag orkar träna och kan prestera på tävling. Återförsäljare av Winforce och Mulebar, produkter som är fria från sötningsmedel och konstiga ämnen. Att produkterna inte bara är framtagna för bästa möjliga prestation utan även med omtanke om både kroppen och naturen gör att jag känner att det här är helt rätt för mig. Sportdrycken från Winforce är snäll mot magen och deras Booster är min solklara favorit. Energikakorna från Mulebar har naturliga smaker, är Fairtrademärkta och använder komposterbart omslag. Hur bra är inte det?winforcemulebar

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s